Menorca manté el seu vol directe amb Saragossa més enllà de la temporada d’estiu L'enllaç, que ha estat actiu tot l'estiu, operarà els divendres i dimarts fins al 2 de novembre i es mantindrà fins al 2027

Menorca i Saragossa continuaran connectades de manera directa, també fora de l’estiu. El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, va presentar aquest dilluns a la ciutat aragonesa l’acord que mantindrà el vol directe que uneix l’illa amb Saragossa cada divendres i cada dimarts, fins al 2 de novembre, i que es mantindrà operatiu fins al maig de 2027. Amb aquest acord es prolonga el vol que ja ha estat operatiu durant l’estiu i que té una durada d’aproximadament una hora.

El Govern d’Aragó, Volotea i la Fundació Foment del Turisme de Menorca han tancat un acord que complementarà l’oferta de vols directes aquest mes d’octubre, beneficiant tant les persones que vulguin visitar l’illa com aquelles que desitgin descobrir la meravellosa ciutat que compta, entre altres atractius, amb la Basílica de la Verge del Pilar. D’aquesta manera, tant la Fundació com el Consell atenen una de les demandes d’augment d’oferta perquè els menorquins puguin sortir de l’illa.

El vol entre Menorca i Saragossa ha estat operatiu durant l’estiu i, després del 2 de novembre, l’activitat es reprendrà la primera setmana d’abril fins al 31 d’octubre de 2025. Aquestes dates es mantindran el 2026, mentre que el 2027 el compromís, de moment, cobreix des de la primera setmana d’abril fins a l’última de maig.

El mateix Adolfo Vilafranca ha presentat aquest acord a Saragossa acompanyat de la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, i després de l’acte s’han reunit amb 30 persones, entre periodistes i agents de viatge, per donar a conèixer l’illa a través de la seva gastronomia, la seva condició de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per la seva importància talaiòtica i algunes de les diverses opcions vinculades al turisme actiu amb què compta Menorca.

El president assenyala que “mantenir el vincle i la unió amb Saragossa també fora de l’estiu suposa una oportunitat per a tots els menorquins que vulguin conèixer una de les ciutats més boniques d’Espanya, la seva gastronomia i amb unes freqüències que permeten gaudir d’un cap de setmana llarg, amb sortida el divendres a primera hora i tornada el dimarts, també al matí”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.