La Policia Nacional realitza un operatiu per a la prevenció contra el tràfic de persones i els drets dels treballadors a Ciutadella Es van inspeccionar diversos establiments

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella amb la col·laboració de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, van dur a terme divendres passat un operatiu en establiments de restauració i lleure.

Aquest operatiu l’han dut a terme membres de la Policia Judicial, Seguretat Ciutadana i Estrangeria i Fronteres, en què ha col·laborat un Inspector de Treball i Seguretat Social, i en què s’ha realitzat la inspecció de dos locals de la localitat contra el tràfic de persones amb fins d’explotació sexual, ia la recerca de possibles infractors sobre la L.O. 4/2000, de 11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social.

En un dels establiments d’oci, situat a la zona de Calan Bosch, es van localitzar tres dones llatinoamericanes que poguessin estar exercint la prostitució en aquest establiment, es van fer les comprovacions pertinents i se’ls va informar dels seus drets.

A més, es van realitzar dues actes contra la L.O. 04/2015, dos clients de l’establiment per tinença de cocaïna i manca de respecte als agents de l’autoritat.

Aquesta operació segueix el Pla de la Policia Nacional contra el Tracta d’Éssers Humans amb finalitats d’Explotació Sexual.

La Policia Nacional compta amb la línia telefònica 900 10 50 90 i el correu trata@policia.es per facilitar la col·laboració ciutadana i la denúncia, anònima i confidencial d’aquest tipus de delictes, i no queda reflectida la trucada a la factura telefònica.

Finalment recordar a la ciutadania que malgrat que de vegades els operatius policials que es realitzen en establiments generen molèsties, són molt efectius i ajuden a resoldre casos, a més de resultar molt preventius per a fets futurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.