Recuperar la Plaça des Born, el nostre compromís ferm

Des del grup municipal del PSOE a l’Ajuntament de Ciutadella volem reiterar el nostre compromís ferm amb la conversió de la plaça des Born en un espai per als vianants. Aquesta iniciativa, que el Partit Popular ha intentat desmerèixer titllant-la com a “capritx”, representa una aposta decidida per millorar la qualitat de vida al nostre municipi, reduir el trànsit i fomentar una mobilitat més sostenible.

Des del primer dia hem treballat per fer realitat aquest projecte. La plaça des Born és un dels espais més emblemàtics de Ciutadella i es mereix ser un lloc segur i accessible per a les persones, lliure de vehicles i trànsit constant. El nostre objectiu és que aquesta conversió no només sigui un benefici per als vianants, sinó que també obri la porta a millores clau en la mobilitat del municipi.

Accions concretes, no promeses buides. Som conscients que la transformació de la mobilitat a Ciutadella no serà fàcil ni immediata, però el nostre govern ha destinat ara més de 450.000 euros a crear noves places d’aparcament i millorar les infraestructures. Aquestes inversions són essencials per preparar el terreny per a la ‘peatonalització’ del Born i per garantir que el centre històric es converteixi en un espai amable per als seus residents.

Mentrestant, el Partit Popular critica el projecte sense aportar alternatives reals. Al llarg de l’any que van estar al govern, no van fer cap avanç significatiu en aquesta matèria, i ara intenten desacreditar una transformació que és crucial per al futur de Ciutadella. És fàcil criticar sense oferir solucions concretes, però la nostra determinació és clara: farem del Born un espai per a les persones, no per als cotxes.

Una aposta pel futur de Ciutadella. Finalment, volem deixar clar que aquest projecte no és un simple experiment. És part d’una estratègia de ciutat, consensuada i avalada pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, que ens ha de conduir cap a una Ciutadella més moderna, sostenible i adaptada als reptes del segle XXI.

Convidem a tota la ciutadania a participar en aquest procés i a sumar esforços per aconseguir una ciutat millor per a tothom. Seguirem treballant amb decisió i responsabilitat per fer de Ciutadella un lloc més segur i habitable per a les futures generacions.

Atentament,

Grup Municipal del PSOE a l’Ajuntament de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.