Cercle Artístic comentarà l’obra guanyadora del Premi Born de l’any passat

Dijous, 24 d’octubre, a les 20 hores, a la Sala Jeroni Marquès, el grup de lectura del Cercle Artístic comentarà l’obra guanyadora del Premi Born de l’any passat: Y que nunca he llorado, amb la presència de l’autor, Miguel Ángel González. No us perdeu l’oportunitat per entendre i aprofundir el text teatral establint un lligam directe amb el seu creador.
Divendres, 25 d’octubre, a les 20 hores, a la Sala Jeroni Marquès es durà a terme la presentació, en les quatre llengües de l’Estat espanyol, de l’obra I que nunca he llorado, del ja citat Miguel Ángel González. Posteriorment, Eulàlia Carrillo, reconeguda guionista, ens oferirà una conferència que duu per títol Teatre i sèries: història d’una parella estable.
Dia 26 d’octubre, a les 21 hores, al Teatre des Born, acte de lliurament del Premi Born de Teatre 2024, nit màgica en què descobrirem qui és el/la guanyador/a d’aquesta nova edició. Abans, però, i amb molta il·lusió, veurem dalt l’escenari Casa Calores, obra creada i dirigida per Pere Riera i produïda per la Sala Beckett.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.