El Setmanari El Iris del 29 d’octubre de 1949 parlava a la portada de diferents temes, entre ells la visita del general Franco a Portugal on s’havia reunit, amb el també dictador, el mariscal Carmona. El 30 d’octubre, diumenge, s’havia de celebrar el Dia de la Fe. La Instantània parlava del mes de novembre, del Dia de Difunts i dels cementeris.
El diumenge 30 es celebrava la Festivitat de Crist Rei, i des d’El Iris es recomanava als lectors assistir a Missa.
El Gremi de la Pell i el Calçat havia celebrat la festivitat dels seus patrons, sants Crispí i Crispinià. Les fàbriques de sabates i magatzem de pells van romandre tancades.
S’estava arranjant el Cementeri Municipal, emblanquinant les casetes i panteons, arreglant els jardins i les zones de trànsit davant la festivitat de Tots Sants.
El 24 d’octubre es casaven Margarita Sintes Faner i Rafel Cortès Benejam, destacats cantors de la Capella Davídica. Les noces van ser oficiades pel germà del nuví, el reverend Fernando Cortès i els testimonis van ser Pedro Torres Saurina, Antoni Sintes Anglada, Joan Mercadal Cortès i Bartomeu Pons Marquès. La Capella Davídica, dirigida per mossèn Gabriel Salord, va fer la part cantada de la Missa.
El dimecres 25 d’octubre es casaven Joan Anglada Capó, conserge del Cercle Artístic, i Juanita Torres Salord. Els va casar el senyor Jaume Gener Campins i en van ser testimonis Bartomeu Català Camps i Bartomeu Pons Marquès. El convit es va celebrar al Saló Bambú i al Cercle Artístic.
El dissabte 22 d’octubre era batiat a Sant Francesc, el fillet Alfonso León Vivó, fill de Joan León Triay, cap de la policia, i Josepa Vivó Squella. Van ser els padrins Joan Moll Casasnovas i Maria Triay, viuda de León. Es va celebrar el convit al lloc de Mallaui.
També el 25 d’octubre era batiat a Sant Francesc, Joan Goñalons Coll, fill de Josep Maria Goñalons Torrent i de Margarita Coll Allès. Van ser els padrins el seu avi Joan Coll Allès i l’àvia paterna Magdalena Torrent Faner.
Albina Casasnovas, anunciava la munyeca “Marilinda” que canviava de roba cada dia. Albina Casasnovas era la propietària de la recordada botiga coneguda popularment com “Ca n’Albina”.