Fira Stocks Menorca

Inurrieta Sensaciones 2021 Per Bep Al·lès

Aquesta setmana us recomanam un vi negre que us seduirà des del primer glop. Es tracta del Inurrieta Sensaciones 2021, de la Bodega Inurrieta, amb un cupatge de Garnatxa, Graciano, Cabernet i Sirah, amb tres mesos en barrica de roure que li donen harmonia i elegància. Pertany a la DO Navarra.

TAST
Vista: Color intens robí amb tonalitats violetes.
Nas: Aromes intensos a fruites madures, especialment mores i baies amb notes especiades.
Boca:  Golós, deixant un post gust ample i agradable.

Mitjana de vedella menorquina a la brasa. Foto: Bep Al·lès©

MARIDATGE
Ideal per acompanyar vedella vermella, pastes i aus, a més d’arrossos, peixos blaus i bacallà.

Maridarà a la perfecció amb les mitjanes i entrecots de vaca vermella de Menorca a la graella, com també amb les costelles d’anyell de Menorca. Ideal per un conill a la brasa acompanyat d’all i oli fet dins el morter, o per una graellada amb costelles de porc, pits de pollastre, secret ibèric i altres talls de carn.

Costelles de cabrit al caliu. Foto: Bep Al·lès©

Acompanyarà carns al forn com les cuixes i braços d’anyell, les porcelles, pollastres i també els menjars al forn a la menorquina com uns costelles de porc o de be, a més del llom amb pomes fogasses.

 

Canons amb conill. Foto: Bep Al·lès©

Marida amb els plats de pasta com les nostres macarronades de carn o de carn amb gírgoles, els canons amb conill, com també uns fideus amb gató.

Arròs Brut. Foto: Bep Al·lès©

Li van els arrossos de carn, des d’un arròs brut, a un arròs dins es tià de terra de llomillo de porc amb cames seques, o arrosos a la paella mar i muntanya com el de pollastre, sípia i gambes vermelles, el de conill amb escamarlans, bolets i sípia, o un arròs de costella pelada, conill i cames seques.

Llobarro de la peixateria del Diskont fet al caliu. Foto: Bep Al·lès@

Peixos al caliu con els llobarros, els sargs, molls de roca, gerret fabiol o una bona sardinada.

Bacallà gratinat amb all i oli de sobrassada de Menorca. Restaurant Es Barranc. Foto: Bep Al·lès©

Bacallà amb pebres torrats, bacallà amb sobrassada, bacallà gratinat amb all i oli de figat o bacallà arrebossat acompanyat de tomatigat.

Si voleu saber més o comprar aquest vi de bones sensacions aromàtiques, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella. També podeu visitar la seva botiga on line.

Carpeta Ciutadana CIME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.